Aziatische foodtruck

Aziatisch Streetfood

Aziatisch streetfood

Aziatisch Streetfood op uw evenement!

Plant u een receptie, walking dinner, bruiloft, of een ander feest? Boek ons nu! The Himalaya Club biedt u een breed scala aan smakelijk en origineel Aziatisch streetfood. Boek ons nu op uw evenement, en ervaar zelf de smaak en kwaliteit van ons streetfood en onze service. Het is met trots en vreugde dat wij het beste Aziatisch streetfood aan u en uw gasten serveren. Wij garanderen u dat iedereen zal blij zijn met een verfrissende reeks van authentieke Aziatische gerechten en fingerfood, gemaakt volgens authentieke recepten, vol knapperige verse groenten, sensationele curry en mals vlees.

Boek ons op uw evenement, en getuig vanop de eerste rij hoe uw gasten zullen blij zijn met een verfrissende reeks origineel Aziatische fingerfood, smakelijk Aziatisch streetfood en/of sushi, vol knapperige verse groenten, heerlijke curries en mals zacht vlees. Het beste Aziatisch streetfood dat u ooit zult vinden.

Er is keuze uit drie verschillende menu’s. Neem een kijkje hieronder en verken ons aanbod van Tibetaans Streetfood, Thais Streetfood en Sushi. Elk menu bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Terwijl de voorgerechten een heerlijke selectie van het beste Aziatisch fingerfood bieden, verschillen de menu’s voornamelijk in de hoofdgerechten.

Optioneel bieden wij ook  drank en een locatie. Wij bieden u een all-inclusive Aziatische streetfood catering service. Welk menu u ook kiest, wij garanderen streetfood van de allerhoogste kwaliteit en super snelle service met een glimlach, tegen een eerlijke prijs.

Tibetaans Streetfood

Aziatische Street Food Het Tibetaanse streetfood menu biedt allereerst onze populaire Tibetaanse vegetarische noedels. Je had nooit verwacht dat vegetarisch zo lekker kan zijn! In combinatie met onze Tibetaanse curry van kokosmelk en tomaat, is dit Aziatisch streetfood op zijn best!

Thais Streetfood

Aziatische Street Food Onze Thais Streetfood menu biedt u de beste combinatie van de heerlijke Thaise gerechten:
gebakken rijst, Thaise groene curry en onze specialiteit van het huis, de smiling mix.

Sushi

Aziatische Street Food

Onze sushi menu biedt u een combinatie van voorgerechten uit de bredere Aziatisch streetfood cultuur, samen met rijstnoedels met scampi, en sushi (12 stuks):

Futo Maki: dikke sushi rol
Maguro: sushi rol met tonijn
Tobiko: groene en rode vis eieren
Tempura roll
Nigiri: krab
Sashimi
Geserveerd met gori (zeewier), gari (gember) en wasabi (kruidig)

Drank

Aziatische Street Food

Wij bieden ook drank! Elke formule is à volonté voor drie uur lang. Maak uw keuze!

Geniet van onze Aziatisch streetfood op uw evenement en geef uw gasten een ervaring om nooit te vergeten. Tot gauw?

BESTEL NU

Deze klanten gingen u al voor… Aziatische Street Food