Een culinair team met een ziel voor de Tibetaanse cultuur

Meer dan enkel een passie voor lekker Aziatisch street food

Boek onze foodtruckBoek ons voor catering

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

The Himalaya Club

Het ontstaan van de Himalaya Club is toe te schrijven aan Bhutan, een klein land in het Himalaya gebergte, omsloten door Tibet en India. Medeoprichtster Dolma is er geboren en getogen. Zelfs na haar liefdevolle versmelting met Didier Delanote, bleef de band met haar thuisland sterk. Ze vonden elkaar in de passie voor de Aziatische keuken, richtten The Himalaya Club op en maakten er hun missie van om de heerlijke, authentieke gerechten van het Oosten – en Tibet in het bijzonder – te verspreiden in Europa.

Goede doelen

Om de kern van hun missie kracht bij te zetten, gaat een groot deel van de opbrengsten van The Himalaya Club naar goede doelen die zich specifiek bezighouden met het steunen van het Tibetaanse volk en hun cultuur. Dat doen ze op drie manieren.

Meer over de goede doelen

Het Himalaya Club team

Didier

Late dertiger gepassioneerd door Dolma en de wereldkeuken die ze telkens te voorschijn tovert. Didier is de drijvende kracht achter The Himalaya Club, zowel op het vlak van management, sales, logistiek, kwaliteitscontrole als financiën. Ook de projecten voor het goede doel voert hij samen met Dolma uit.

Dolma

Een ware Boeddhist, en harde werker, mooie verschijning en een culinair supertalent. Dolma beschouwt het als een voorrecht om de Boeddhistische waarden van de Dalai Lama en de culinaire delicatessen van haar thuisland in het Himalayagebergte te kunnen uitdragen in de Benelux. Kom even proeven, en u word helemaal Zen!

Tenzin

Kalmte, wijsheid en stjil typeren Tenzin, onze rots in de branding. De finesses van de gerechten die hij te voorschijn tovert brengen iedereen in hogere sferen. Geen evenement is te groot of te druk voor deze Tibetaanse tijger.

Chanda

Vrolijk street food en smakelijk lachen, daarvoor moet je bij Chanda zijn. Deze exotische schoonheid uit de Nepalese hoogvlaktes heeft altijd wel zin in een feestje. You only live once!

Yeshi

Goedlachs, recht door zee en een ware strijdkracht. Yeshi werkt zo snel dat we ons soms afvragen of hij geboren werd met een vork en een mes in de hand. Met Yeshi erbij is iedereen meteen in de goede sfeer en wordt elk evenement een feest.

Ilyas

Verfijning en traditie uit Centraal-Azië, dat is Ilyas. Service met de glimlach en culinaire verwennerij eveneens. Ilyas is er altijd graag bij en bedient u in stijl met het beste Aziatische streetfood dat u ooit zult vinden. Al zeggen we het zelf!

Werken bij The Himalaya Club

Ben je gegrepen door onze missie en werking en zou je graag deel uitmaken van de Himalaya Club? Vul dan onderstaand formulier in, voeg je CV toe en stuur het ons door.

Waarvoor kan je ons boeken?

Aziatische Foodtrucks

Boek onze mobiele Aziatische foodtrucks voor kleine, middelgrote en grote events. Geniet van onze hyper efficiënte, vriendelijke service en laat je bezoekers hunkeren naar ons heerlijk Asian streetfood.

Meer over onze Aziatische foodtrucks

Aziatische Catering

Steek je huwelijk, bedrijfsevent of eender welk feest in een uitmuntend Aziatisch jasje. Laat je gasten proeven van een variëteit van heerlijke Aziatische gerechten, klaargemaakt en geserveerd door professionals.

Meer over onze Aziatische catering